OVER DFMC

Hennie de Fuijk
DFMC_02B

Managers en engineers zijn er genoeg. De combinatie van een ervaren engineer en een ervaren manager is minder vanzelfsprekend, maar dat is precies wat mij uniek maakt. Ik ben een zeer ervaren manager met jarenlange engineers- en praktijkervaring.

 

Mijn expertise bracht me al op mooie projecten in mijn carrière, zoals het Botlek-gebied, de Rotterdamse haven en Schiphol. Mijn werkgebied is de industrie, infra en het havengebied.

 

Ik krijg energie van complexe multidisciplinaire automatiseringsprojecten bij grote nationale of internationale bedrijven. Daar is de combinatie van mijn praktische- en elektrotechnische achtergrond en mijn kennis van automatiseringsprocessen en managementervaring van maximale waarde.

Het liefst ben ik actief ‘from scratch’ en bouw van daaruit gericht en met focus aan resultaat. Mijn expertise komt het best tot zijn recht in omvangrijke projecten op het snijvlak van management, techniek en automatisering.

 

Sinds 2012 ben ik een zelfstandig ondernemer. Daarvoor werkte ik een kleine 30 jaar bij verschillende toonaangevende aannemers in Nederland. In die jaren ontwikkelde ik mezelf van engineer tot manager. Hierdoor heb ik feeling met de uitvoering van technische- en automatiseringsprocessen én begrijp ik de uitdagingen van het management. Naast mijn werk studeerde ik zo’n 20 jaar in de avonduren en rondde onder andere de opleiding Hogere Bedrijfskunde op academisch niveau af. Zo blijf ik mezelf uitdagen en actief ontwikkelen.